GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Çevrimiçi Flört Nasıl Yapılır

Çevrimiçi Flört Nasıl Yapılır

Çevrimiçi Flört Nasıl Yapılır

Öğretmeninize, patronunuza veya birine başvuruda bulunduğunuzda, yazınız çok resmidir ve dilbilgisi açısından doğru olduğundan ve yazım hatası olmadığından emin olursunuz, ancak çevrimiçi sohbet sırasında sorun olur mu? Aslında hayır, önemli değil, önemli olan tek şey içeriğinizde bulunan anlamdır.

Çevrimiçi Flört sırasında cilveli ama nezaket duygusuyla flört edin

Sohbete amatör veya olgunlaşmamış biri gibi başlamayın, yani başlangıçta "slm", "Merhaba", "Naber", "asl" gibi saçma sorular sormayın, çünkü tüm bu kelimeler çok tekrarlayıcıdır. ve çevrimiçi sohbet sırasında hiçbir değeri yoktur.

İnsanlar Kolay Olduğunda Konuşmayı sever

Görüntülü Sohbet sırasında iyi bir dinleyici olun ve birçok soru sorun, ancak bunun aşağıdaki gibi bir anlamı olmalıdır:

Resminizin arka planı şelale içeriyor, burası neresi?

Hobinizin paraşütle atlama olduğunu söylediniz, bunu yapmaya gücüm yetmediği için bundan korkmuyor musunuz?
Hizmet sektöründeyken ve bu tür insanlar zaman sıkıntısı çekerken bunu nasıl yönetiyorsunuz?
Evet! İnanılmaz geliyor…. Vb.
Çevrimiçi Flört sırasında mizah anlayışınızı ve oyunculuğunuzu gösterin
Bazen nazikçe alay etmek cilveli ve heyecan verici olabilir veya sizi bir pislik gibi dışarı çıkarabilir. "Hey Stranger, Whoa güzel bir şelale resmi, sen Laso Schaller'den daha az değilsin, canyoneer ve yüksek dalgıç, soğuk görünüyor. Ayrıca bu bitkiler tuhaf. Yine de iyi deneme. "

Oyunculuğunuzu gösterin ve rahatlayın, çok fazla fiziksel tepki verin, fiziksel hislerinizi ve duygularınızı tanımlayın , Chatliv'de görüntülü sohbet yoluyla çevrimiçi flört sırasında olumlu geribildirim verin .

Fanteziler iyidir:

Acele etmeyin! Doğrudan kovalamaya gerek yok! Ormanda yürüyüşe çıktığımı söyleyebilirim… veya size ne giydiğimi, yanımda ne getirdiğimi, bugün ne yaptığımı, yolda ne gördüğümü, ne düşündüğümü ve hissettiğimi söyleyebilirim fikir vb.

Çevrimiçi Flört Ederken Zamanında Yanıt Verin

Aynı anda yanıt vermeli ve Görüntülü Sohbetiniz veya Yabancı Yazılı Sohbetiniz sırasında yabancıyı bekletmemelisiniz . "Onları bekletmek", randevusu olmayan insanların toplanan çığlıklarıdır. Çevrimiçi buluşmak istiyorsanız, sohbet etmek için orada olun, aynı anda bu kadar çok şeyi kapatmayın. İnsanların mesajlarını görmezden gelmek istiyorsanız, başka bir şey yapın veya kişiyi beğenmezseniz sohbeti sonlandırın. Ancak çevrimiçi ortağınız sizi görmezden geliyorsa, onu rahat bırakın. Bir başkası sizinle konuşmuyorsa, daha iyi olmasını istediğiniz şekilde yanıt vermemek, onu rahat bırakmaktır. Onlara biber eklemenin bir anlamı yok, çünkü haysiyetinizden ödün vererek arkadaşlığınızı asla geliştiremezsiniz .

Çevrimiçi Flört Etmek İçin Bazı Çabalar Yatırım Yapın

Kendini biraz çapkın hissediyorsan. Belki biraz sıkıldım ya da heyecan verici bir şey yapmak istiyor ya da küçük bir macera yapmak istiyorsan, en iyi yol yabancı GeyikTR'de Sohbet etmektir , ancak Çevrimiçi Flört'ün gerçekten tadını çıkarmak istiyorsan, zamana ve enerjiye benzer şekilde yatırım yapman gerekecek:

Hafif yürekli olmayın ve çevrimiçi sohbet biraz zaman alabileceğinden yaklaşılabilir kalın.
Çevrimiçi görüntülü sohbet veya Yabancı Sohbet sırasında kendiniz olun , "akıllıca ses çıkarmaya" veya normalde flört etmek için kullanmayacağınız tipik kelimeleri veya cümleleri kullanmaya çalışmayın.
Flört etmek normal bir konuşma yapmak gibidir, bu yüzden hafife alın, ancak farklı insanlar farklı şeyler konuşmaktan hoşlanır, bu yüzden bunları uygun şekilde öngördüğünüzden emin olun.
Uzun sohbetlerle gücünüzü gösterin, bu gerçekten de maraton gibidir, kısa mesafe koşusu değil.
Kendinizi duygusal olarak dengeli bir adam olarak sunun ve üzgün bir çuval gibi şeyleri fazla paylaşmayın, bunun yerine ruh haliniz hoş ve canlı olmalıdır.

Bir Önceki Yazımız olan Bir İlişkide Gerçek Aşk Belirtileri Adlı Makalemizide okumanızı tavsiye ediyoruz.

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.