GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Bir İlişkide Gerçek Aşk Belirtileri

Bir İlişkide Gerçek Aşk Belirtileri

Bir İlişkide Gerçek Aşk Belirtileri

Bir İlişkide Gerçek Aşk Belirtileri Belirli bir kişiye ilgi duyuyor musunuz? Onu gördüğünüzde omurganızda bir ürperme hissediyor musunuz? Onunla birlikteyken kendinizin en iyi hali olduğunuzu düşünüyor musunuz? Ve şimdi bu sayfadaki son soru: Aşk mı? Bu sorunun cevabını zaten almış olsaydın, burada olmazdın.

Aşkın Gerçek Anlamı İnsandan İnsana Farklıdır

Her tanımda benzer olan bir şey, aşkın arkadaşlık, rahatlık, uyumluluk, cinsel çekim, fedakarlığa hazır olma ve çok daha fazlası gibi birçok şeyden oluşan bir duygu olmasıdır. İnternet üzerinden Google'da dolaşıp aşık olup olmadığınızı bulabileceğiniz belirli bir aşk tanımı yok.

Bir İlişkide Aşk Ne Anlama Gelir?

Sevginin ne olduğunu açıklayan birçok tanım ve ifade vardır. Sevgiyi tanımlamak zordur, ancak bazı işaretlerle kesinlikle anlaşılabilir. İşte içinde bulunduğunuz alışılmadık duygunun aşk olup olmadığına karar vermenize yardımcı olabilecek bazı göstergeler. Aşık olduğunuzu ilan etmeden önce aramanız gereken işaretler şunlardır:

  1. Arkadaşlık
    Arkadaşın değilse bir insanı sevemezsin. Tanımadığın birine nasıl aşık olabilirsin? "İlk görüşte aşk" kavramı size mantıklı gelebilir, ancak dürüst olmak gerekirse, ilk bakışta aşk değil, yalnızca çekim ve sevdalanma olabilir. Sevginin kendisi dostluk demektir. En iyi arkadaşa aşık olma şansı daha fazladır ve bu tür ilişkiler daha uzun süre devam etme eğilimindedir.

  2. Fedakarlıklar
    Sadece onların ihtiyaçlarına ve arzularına uymak için fedakarlık yapmaya veya uzlaşmaya istekli olduğunuzda, bu sevgidir. Bir kişinin doğasını bir bütün olarak kişisel kazanç için değiştirmenin sevgi olmadığını bilin. Bu basitçe kontrol ve kötüye kullanımdır. Onların mutluluğu ve iyiliği için kendi seçiminize göre fedakarlık yaptığınızda bu sevgidir.

  3. Sözler
    Basit bir söz aşk için çok işe yarar. Kişiyle verdiğiniz sözünüzü, onun yokluğunda bile tutmaya eğilimlisiniz, eğer onu bozarsanız asla öğrenemeyeceğini bilerek. Ahlaki vicdanınızın sadece o kişi için güçlendiğini hissediyorsunuz.

  4. Anlama
    Aşk, karşılıklı anlayışa eşlik eder. Kişiyi dinlemeye ve ne dediklerini ve ne anlama geldiğini anlamaya çalışırsanız bu aşk olduğunu söyleyebilirsiniz. Kendinizi onların durumuna sokarsınız ve onların yaptıklarının aynısını yapıp yapamayacağınızı düşünürsünüz. Bu aşktır!

  5. Güven
    Bu, herhangi bir ilişkinin temelidir. Bir kişiye güvenemiyorsan, onu yaşayamazsın. Benzer şekilde, partnerinizin güvenini korumazsanız, onu sevmezsiniz. Kadar basit!

  6. Bakım
    İlgilenmek, partnerinize bağırmak ve onu onlar için iyi olduğunu bildiğiniz bir şeyi yapmaya zorlamak anlamına gelmez. Sessiz bakım demektir. Kendini sevemediğinde kişiyi sevmek anlamına gelir ve ona sessizce bakmak anlamına gelir.

  7. Benzer Duygu
    Herhangi bir durumda partnerinizle aynı hissediyorsanız, aşıksınız demektir. Onun üzüntüsü sizi üzüyorsa ve mutluluğu sizi mutlu ediyorsa, zaten aşıksınız demektir. Mutluluğunuzu partnerinizin mutluluğunda bulma eğilimindesiniz ve işte o zaman bunun aşk olduğunu anlarsınız.

  8. Kıskançlık değil gurur
    Partneriniz bir şey başardığında, mutlu ve gururlu olursunuz ve kıskanç değilsiniz. Bu hissin gelişmesi çok zaman alır, ancak ortaya çıktığında bağ kırılmaz hale gelir. Kıskançlıktan kurtulmak yerine partnerinizi daha fazlasını başarmaya motive ediyorsunuz.

  9. Saygı
    Son fakat kesinlikle en az değil, saygı gelir. Her şeyden önce, partnerinize saygı duyuyorsunuz. Onlara sadece bir kişi olarak saygı duymuyorsunuz, aynı zamanda fikirlerine, hayallerine ve kararlarına da saygı duyuyorsunuz.

Aşk Kalpten Gelen Güçlü Bir Histir

Aşkın tanımı yoktur. Kalpten gelen güçlü bir duygudur. Gün boyunca bir kişiyi düşündüğünüzde, ona değer verdiğinizde, onu mutlu ettiğinizde, ona güvendiğinizde ve ona saygı duyduğunuzda, onu sevdiğinizi bilin. Aşkın ne zaman gerçekleştiğini kendiniz bileceksiniz. Bunun için herhangi bir kanıta, tanıma ve belgelendirmeye gerek yoktur!

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.