GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Görüntülü Sohbet Odalarında ve Arkadaşlık Sitelerinde Çevrim içi Takipçilerden Kaçınma

Görüntülü Sohbet Odalarında ve Arkadaşlık Sitelerinde Çevrim içi Takipçilerden Kaçınma

Görüntülü Sohbet Odalarında ve Arkadaşlık Sitelerinde Çevrimiçi Takipçilerden Kaçınma

Sohbet Odalari İnternet, insanların başkalarıyla sohbet etmeleri ve sosyal ağlara katılmaları için birçok fırsat sunar. Ancak bu alan, insanların başkalarıyla sohbet ederken anonim kalmasına da olanak tanır. Bu utangaç bir kişiliğe sahip olanlar için faydalı olsa da, özellikle bir tanışma sitesini kullanırken rahatsız edici olabilir. Sohbet odaları doğaları gereği insanları birbirine bağlamaya çalışır ve bazı durumlarda tehlikeli olabilecek ilişkiler oluşabilir. Bunu aşırılığa götürmek için, gerçek dünyada takip edilen bir kişi çevrimiçi olarak takip edilmeye devam edebilir. Bir takipçiye karşı korunmak için sanal dünyada alınabilecek bazı eylemler vardır. Çevrimiçi veya gerçek dünyada herhangi bir sorundan kaçınmak için bu yöntemler her zaman sağduyu ile birleştirilmelidir.

Yapılacak ilk şey, tatsız karakterlere göre konumlandırılmış olabilecek tanışma sitelerinden kaçınmaktır. Örneğin, köpekler hakkında konuşmak için bir sohbet odasına gitmek, tartışmanın cinsel durumlar veya kibar sohbet alanı dışındaki konularla ilgili olduğu görüntülü sohbet odalarına kıyasla rahatsız edici olabilecek türden bir kişiyi getirme olasılığı daha düşüktür. Bu, çok etkili olabilecek biraz sağduyu.

Daha sonra, herhangi bir kişisel bilgiyi sohbet odasında olacak diğer kişilere ifşa etmekten kaçınmak önemlidir . Sohbet odasında yaşayanlara gönderilen haber bültenleri veya başka listeler varsa, sohbet odasında beklenen anonimliğe orada da saygı duyulur. Aksi takdirde, kötü niyetli bir kişiye, açıklanmaması gereken bilgiler sağlanabilir. Bu bilgiler dışarı çıkarsa, alınabilecek şüpheli e-postalara - sohbet odasından birinden gelmiş gibi görünüp görünmediğine bakılmaksızın - yanıt vermemek önemlidir.

Girilen bu sohbet odalarının genel halkla paylaşılmasına gerek yoktur. Başkalarının girilen herhangi bir sohbet odasının adını bilmesine gerek yoktur.

Son olarak, anlık mesajlaşma, e-posta veya başka herhangi bir elektronik araç (sesli veya görüntülü sohbet de buna dahil) olsun, iletişim kurmak için başka yöntemler kullanmaya çalışan bilinmeyen bir kişiden kaçınmanız önerilir. Tepki verme dürtüsünden, ister ağzını açarak, ister çığlık atarak, ister yalnız kalmayı isteme olsun, kaçınılmalıdır. Yapılmaması gereken tek şey, takipçiyi temas kurmaya devam etmeye teşvik etmektir. Kişiyi, başka yerlerde daha iyi seçimlerin sizi çağıracağı noktaya kadar görmezden gelmek mümkündür: kişi ilgisini kaybedecek ve bir yanıtın verileceği yere gidecektir.

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.