GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Bir Kadını Bastan Çıkarma

Bir Kadını Bastan Çıkarma

Bir Kadını Bastan Çıkarma

Bir Kadını Bastan Çıkarma Diyelim ki bu gece bir partiniz var, ama bir kızı nasıl fethedeceğinizi bilmiyorsunuz. Bu yöntemi kullanarak, sadece 15 dakika içinde muhtemelen güzel bir kadını öpüyor olacaksın. Şimdi size tamamen bilinmeyen bir kızı 15 dakika veya daha kısa sürede öpmenizi sağlayan kanıtlanmış bir sistem gösteriyorum, bu adımları şimdi size gösterdiğim sırayla izlemelisiniz. Hiçbir adımı kaçırmayın, sadece size söylediğimi aynen yapın.

Kızla nasıl konuşmaya başlanır

Sesin daha düşük olduğu barda kalın ve onunla konuşabileceksiniz. Dans pisti çok gürültülü. Sarhoş olma. Bir grup kadın arkadaşınızı gördüğünüzde, onları görmüş gibi yapın ve bir şey sorun ya da sadece müzik hakkında yorum yapın. Verdikleri cevapla ilgilendiğinizi gösterin. Heyecanlı bakmanın ve kızların memelerine bakmanın zamanı değil. Kaybetme olasılığından kaçınarak, mümkün olan en kısa sürede bir konuşma başlatın. Asla arkadaşlarını görmezden gelme (bir hedefin var ama arkadaşları denklemin tamamında çok önemli).

Onu Çekin

Gruba kabul edildiğinizde, onu hedef almaya başlamalısınız. Örneğin onu kışkırt, ona bir takma ad ver. Kendinizle ilgili bazı ilginç hikayeler anlatın. Komiklerse, daha da iyi. Doğal olun, spontane olun. Başlangıçta konuşursunuz, söyleyecek başka bir şeyiniz olmadığı için grubun sessizleşmesine izin vermeyin. Seninle biraz ilgilendiğini gösterir göstermez onu nitelendirme zamanı.

Nitelikli onu

Sana ilgi gösterdi, ona geri dönmelisin, ona da ilgilendiğini göster. Onu nitelemek, onun dünyadaki en güzel yaratık olduğunu ve şimdi onunla seks yapmak istediğini söylemek anlamına gelmez. Aslında vücudunu övmekten kaçının. Onu nitelendirmenin iyi bir yolu, ona hayran olduğunuz nitelikleri bulmaktır.

Duygusal bağlantı yaratın

Bu, onu daha yakından tanıdığınız, ismini, mesleğini vb. Sorduğunuz an ... Ama konuşmanızı bir görüşmeye götürmeyin. Hayatınız hakkında her konuştuğunuzda, bununla birlikte ilginç hikayeler anlatmaya çalışın ve onu aynısını yapması için cesaretlendirin. Bu, birbirinizi çok özel bir şekilde tanımaya bu şekilde başlarsınız. Ona çok doğal ve spontane bir şekilde dokunmaya başlayın, dokunmanıza alışmasına izin verin ve sonra öpüşmeye gidin. Onu öpemezsen telefon numarasını al. Her şeyi doğal bir şekilde yapın, onu öpmeye çalışmıyormuşsunuz gibi.

Baştan çıkarma

Bir Kadını Bastan Çıkarma kısmı, onunla yalnız olduğunuz anda seks zamanına kadar gerçekleşir. Buradaki en büyük işiniz, sizinle birlikte eve döneceği noktada onun sizinle rahat hissetmesini sağlamaktır. Genellikle bu adım onunla tanıştığınız gün gerçekleşmez. Muhtemelen onunla bir randevunuz olacak ve o zaman bu kaçınılmaz olacak ...

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.