GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Almanya Sohbet

Almanya Sohbet

Almanya Sohbet

Almanya sohbet odaları ziyaret edilirken sohbet sitesinin kaidelerine tam manasıyla uyulması önemlidir. Sitelerde genel ahlak kurallarının geçerli bulunduğu unutulmamalıdır.

Kameralı sohbet odalarında genel ahlak kaidelerine uygunsuz görüntü sergileyen şahıslar, ister bayan ister erkek olsun site yöneticileri doğrulusunda sistemden uzaklaştırılmaktadır. Ayrı olarak görüntü vermek istemeyen üyelerin kamera açmaları için ısrar etmenin de siteden uzaklaştırılma sebebi bulunduğu defa iyi bilinmelidir.

Sohbet eder iken kullanıcı rahatsız edebilen kimi kısaltmaların uygulanması da işlek sohbet sitesinden uzaklaştırılma nedenlerinden biridir. Işlek sohbet sitesi yöneticileri ile tartışmaya girmek de siteden uzaklaştırılma nedenidir.

Anayasa ve Türk Ceza Kanunu’nda suç olarak kaydedilmiş konuşmaların, ayrımcı politika yapmanın da yasak bulunduğu bilinmelidir. Işlek sohbet sitesinde kamera açmak için ücret talep etmek de yasaktır. Belirleme edildiği takdirde bu şahıs siteden müddetsiz olarak uzaklaştırılmaktadır.

Böyle isteklerde tespit edilen kişilerin de mutlaka site idarenine bildirilmesi gereklidir. Işlek sohbet sitelerindeki bu kaidelere uymayan şahıslarla alakalı yasal işlemin başlatılacağı da bilinmelidir. Işlek sohbet sitesi yönetmek ciddi tek profesyonellik gerektirmektedir.

Ayrı olarak kuvvetli tek altyapıya da sahip olunmalıdır. Hazır temalar kullanılabilse de en doğrusu kalifiye tek dizayn yaptırmaktır. Bunun için de profesyonel takviye alınmalıdır. Işlek görünümlü, sesli ve yazılı sohbet etme üstünlüğü sunulan bu sitelerle dünyanın her ülkesindeki insanlarla tanışma olanağını elde etmektedirler. Bu siteler, dostluk ilişkilerinin birbirlerini görerek ve seslerini duyarak başlamasına da vesile olmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri adlı makalemize de göz atabilirsiniz.

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.